Agenda

– 27 september – Sing-In

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL

Zondag 27 september zijn jullie van harte uitgenodigd in een openlucht samenkomst God te eren door middel van liederen. Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen, ongeacht leeftijd en achtergrond.

De muziekbegeleiding zal zijn onder begeleiding van diverse muzikanten.

Jullie zijn uitgenodigd bij de Tegenover Zijdepark 3, 2935 LB Ouderkerk aan den IJssel

Hoe ziet deze samenkomst eruit?

  • 14:00 inloop
  • 14:30 begin bijeenkomst
  • 16:00 einde bijeenkomst.

Kinderen zijn uiteraard ook hartelijk welkom! Er is een kindermoment speciaal voor hen.

Jullie kunnen plaats nemen onder een groot afdak op een mooie en schone betonnen plaats – neem een (klap)stoel of kleed mee.

Neem voldoende water mee, eventueel wat eten(broodjes) voor na de dienst. Eigen drinken meenemen of koffie in thermoskan is geen probleem. Er is verder geen drinken.

Toiletten: Er is een particuliere toiletvoorziening. Laten we de het particuliere toilet zoveel mogelijk beschikbaar houden voor de mensen die dat echt nodig hebben.

Kleding: Kijk vooraf even goed naar het het weer via buienradar. Kleed je daar ook even op. We zitten onder een hele grote overkapping.

Parkeren: Wanneer jullie aankomen op het adres, volg dan de instructies van de parkeerwacht. Parkeren kan dichtbij de locatie van de samenkomst.

Met elkaar een samenkomst houden in de openlucht kan en mag, maar vraagt echt jullie aller verantwoordelijkheid en medewerking. Er wordt naar ons christenen gekeken!

Het is van harte aanbevolen mensen in je omgeving uit te nodigen!

Meer info en foto’s op: hartvoordekrimpenerwaard.nl

❗️ Deze samenkomsten mogen geen concurrentie zijn van de lokale gemeenten. We roepen dan ook op dat diensten van een eigen gemeente niet onder deze samenkomst mogen lijden.